Perimetral a Benissa(Marina Alta-Alacant)el 10-3-2012. MARATÓ I MITJA

Inicio Foros Rutas y Ascensiones Perimetral a Benissa(Marina Alta-Alacant)el 10-3-2012. MARATÓ I MITJA

Este debate contiene 8 respuestas, tiene 3 mensajes y lo actualizó  Valentín hace 7 años, 9 meses.

 • Autor
  Publicaciones
 • #4586 Respuesta

  Valentín
  Jefe de claves

  La Perimetral, amb els seus 65 km de recorregut, ofereix la possibilitat de conèixer gran part del patrimoni cultural i social de la Marina Alta.
  En el que a geogràficament respecta, el itinerari es desenvolupa per la franja externa i més septentrional del conjunt bètic valencià: el prebètic extern. És una banda integrada per successius plegaments simples on alternen muntanyes o anticlinals calcaris mesozoics i valls o sinclinals coberts per margues neògenes.
  Majoritàriament el itinerari transcorre pel terme de Benissa i seu muntanyós perímetre, aquesta es la raó del nom d’aquesta marxa.
  Punt de partida i arribada: Benissa. Municipi i ciutat del País Valencià, situat al Nord-est de la província de Alacant, a la comarca de la Marina Alta, te un terme municipal de 69.7 km², el qual presenta una forma molt irregular i amb una orografia molt variada. Des de la costa, formada en major part per petites cales i acantellats, fins les zones muntanyoses, formades per les serres de Oltà, La Solana, La Mallada Verda i la més destacada, la serra de Bèrnia, amb llurs quasi 1200 metres d’altitud.

  La Perimetral con sus 65 km de recorrido ofrece la posibilidad de conocer gran parte del patrimonio cultural y social de la Marina Alta.
  En lo que a geográficamente respecta, el itinerario se desarolla por la franja externa y más septentrional del conjunto bético valenciano: el prebético externo. Es una banda integrada por sucesivos plegamientos simples donde alternan montañas o anticlinales calcáreos mesozoicos y valles o sinclinales cubiertas de margas neógenas.
  Mayoritariamente el itinerario trascurre por el término de Benissa y su montañoso perímetro, esta es la razón del nombre de esta carrera.
  Punto de partida y llegada: Benissa. Municipio y ciudad del País Valenciano, situado en el nord-este de la provincia de Alicante, a la comarca de la Marina Alta, con un término municipal de 69,7 km², el cual presenta una forma muy irregular y con una orografía muy variada. Desde la costa, formada en mayor parte por pequeñas calas y acantilados, hasta las zonas montañosas, formadas por las sierras de Oltà, La Solana, La Mallada Verda y la más destacada, la sierra de Bèrnia, con sus casi 1.200 metros de altitud.

 • #4587 Respuesta

  Valentín
  Jefe de claves

  me olvidé de poner el blog y la futura web:

  http://www.perimetralbenissa.blogspot.com

  http://www.margallo-benissa.es

 • #4588 Respuesta

  Valentín
  Jefe de claves

  Ja està activa la web http://www.margallo-benissa.es
  Des del 9 de gener ens podrem incriurer – Yuhhhuuuuuu!!!!!!

 • #4589 Respuesta

  Valentín
  Jefe de claves

 • #4590 Respuesta

  Valentín
  Jefe de claves

 • #4591 Respuesta

  Valentín
  Jefe de claves

  camescarregades la fas al final?

 • #4592 Respuesta

  Valentín
  Jefe de claves

  Sí, m’agradaria intertar-ho… el problema ás que tinc les cames carregades i els testets ben plenets. Si d’ací al 10 de març puc fer una descàrrega completa sí intentaré acavar-la, doncs és incómode còrrer marató i mitja amb tot això carregat. Si no tinc sort i no puc descarregar, faré de corredor-granera en un dels trams, m’han comentat que necesiiten gent per aquesta tasca.

 • #4593 Respuesta

  Valentín
  Jefe de claves

  Servicios para después de la carrera para quien le apetezca: uso gratuito de las instalaciones de la piscina municipal cubierta. Tiene spa-jakuzzi y las 2 piscinas son de agua templada. A esto quieren añadirle fisios dentro de estas instalaciones… ¡todo un lujo! no olvidemos gorro-bikini-zapatillas

  Texto extraido del facebook de los organizadores
  El Gm Margalló de Benissa
  Els corredors de La Perimetral a Benissa podran utilitzar DE FORMA GRATUÏTA les instal.lacions de la Piscina Coberta Municipal al acavar la carrera. Gaudir d’un bany o relaxar-se al Jakuzzi són 2 dels nous serveis als que et dona dret la inscripció. Recordeu complir la normativa de les instal.lacions.

 • #4594 Respuesta

  Valentín
  Jefe de claves

  hay mas novedades de la carrera:

  http://www.margallo-benissa.es

Respuesta a: Perimetral a Benissa(Marina Alta-Alacant)el 10-3-2012. MARATÓ I MITJA
Tu información: